Höjdpunkter Februari och Mars

Underbara workshops

Vi har haft en fantastisk månad tillsammans med barn i flera av Skånes kommuner. Det har varit en otrolig upplevelse att få träffa så många entusiastiska och kreativa barn.
Jakten på barngrupperna i de sista kommunerna går framåt. Nu har vi bara tre kvar! Så vet ni någon som skulle vara intresserad från Höganäs, Östra Göinge eller Bjuv – Skriv skriv skriv! Vi är tacksamma för all den hjälp vi får med att skapa vår skånska terrakottaarmé.

Vi har rest runt i bilen från kommun till kommun och hållit föreläsningar om vårt arbete med konstverket och bett barnen hjälpa till att skapa terrakottaarmén genom att berätta hur den ska se ut. Det har varit fantastiskt att se deras kreativitet och fantasifulla idéer! Vi är så glada över att så många ville vara med och hjälpa till – från Landskrona, Höör till Simrishamn och mellan Trelleborg, Perstorp och Ängelholm.

Premiär för Konstverket!!

Vi har nu bestämt oss för att invigningen av skulpturen kommer att ske den 30:e september i Fulltofta naturområde. Vi ser fram emot att presentera verket för alla som kommer och firar med oss. Det kommer att bli en fantastisk invigning fylld med vandringar, konst, cider och salta pinnar. Vi ser också fram emot att återse alla de barn och vuxna som vi träffat under vår resa.

Vi tackar för att ni följer arbetet och ser fram emot att fortsätta att dela med oss av vårt arbete till er alla framöver!

Allt gott,
Muralcentralen och Multiplera Skåne

%d bloggare gillar detta: